woensdag 16 juni 2010

Dag 1: op weg

Heerlijk om wakker te worden met het geluid van spelende kinderen. Ontbijt, douche en om 9u de auto in, richting Noorden. De eerste dagen zijn er van veel rijden. We mikken vandaag op Moree, zo’n 750km Noordwest van Sydney. Na 30 km mogen we al de ‘kleine wegjes’ op en verlaten we de snelweg. En op een stralende dag als deze is het minder moeilijk om uit Sydney weg te rijden. We passeren langs Singleton, waar we lunchen langs de weg en ons bokes smeren op het nieuwe auto-tafeltje, dat Filip nog in elkaar knutselde. Daar zullen we nog veel plezier van hebben. We rijden door Musswelbrook en Narabri en hebben een cabin geboekt in een caravan park in Moree.
We kijken nog naar het vijfde verlies op rij van NSW tegen Queensland in de State of Origin. En morgenvroeg duiken we voor ons vertrek nog even in een van de 4 natural hot thermal pools. We zijn al eens gaan kijken en vooral die ene met water van 39 graden zegt me veel :-)

5 opmerkingen:

  1. Dat klinkt allemaal goed. Geniet ervan !

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Amai, al goed op dreef me dunkt.
    Genieten, Anne, genieten!
    liefs, inn

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Tof dat je nog schrijft en fijn dat je de 3-jaar Australië op deze wijze kunt afronden ... geniet van alles en ook van het samenzijn!

    nu nog een internetkus binnenkort een echte;-)
    Hélène

    BeantwoordenVerwijderen

Liever geen anonieme reacties, wij weten graag wie ons schrijft... Bedankt.
Anne