dinsdag 10 april 2007

Verhuizen!

We gaan verhuizen, we hebben een huis gevonden.

Na (weeral) een eindeloze zoektocht heeft het geluk ons een handje geholpen. (En Leslie, onze relocation agent, natuurlijk ook :-)). Zij wist nog een huis dat perfect zou zijn voor ons, maar waarschijnlijk al verkocht was. Maar ze wilde het toch laten zien, omdat de verkoop nog niet definitief gesloten was. Wij vonden het meteen goed en dus was er een klein onderzoek naar de stand van zaken. En wat bleek? De verkoop ging niet door en wij waren het eerst! We waren nog niet zeker tot enkele uren geleden, omdat potentiële huurders hier eerst een officiële aanvraag moeten doen en goedgekeurd worden. Dan moet ook meteen de waarborg betaald worden en als dat allemaal in orde is, gaat de verhuur door en wordt het contract getekend voor een periode van 12 maanden met een optie voor de volgende 12 maanden. Voilà, alles in orde en wij blij.

En de kinderen ook, want, ja, er is een zwembad in de tuin! En ze hebben elk een eigen kamer, en de school is 200m van het huis. Voor Filip is het iets minder goed, want we gaan wonen in St. Ives, wat ongeveer 30 km van zijn werkplaats is, en in de spits een uur rijden! Het wordt dus vroeg opstaan en vroeg vertrekken en hopelijk ook vroeger thuis 's avonds. Maar het is een schat, want hij heeft het allemaal over voor ons!

De kinderen gaan deze week nog naar de Engelse les en volgend weekend zullen we enkele keren op en af moeten rijden. Ons huis wordt ook gevuld met huurmeubels en wordt helemaal voorzien van huisgerei. Onze container dobbert immers nog steeds op zee en wordt pas op 21 april in Sydney verwacht. Daarna zal de douane nog 10 tot 20 werkdagen nodig hebben om al onze spullen uit te vlooien...

Wil je onze nieuwe gegevens, stuur dan even een mailtje naar:
Familie Vanbeylen-Holemans

Hieronder enkele foto's (de laatste is aangepast en niet van mij :-)).
Ik heb ook een link geplaatst naar de nieuwe school van onze kinderen.

En: NOG STEEDS ALTIJD WELKOM!
groeten

3 opmerkingen:

  1. Knappe villa, dat lijkt op het eerste gezicht bijna letterlijk baden in de luxe. Hopelijk kunnen jullie snel wennen aan dat zwembad ;-) Veel succes met de verhuis ook (maar dat hebben jullie al genoeg gehoord de laatste maanden).
    Groeten!

    BeantwoordenVerwijderen

Liever geen anonieme reacties, wij weten graag wie ons schrijft... Bedankt.
Anne