zaterdag 31 juli 2010

Dag 17: Bungle Bungles

Het NP is bekend om de bekende afgeronde rotsen in verschillende laagjes. Maar er zijn ook andere prachtige dingen te zien en die doen we eerst. We starten met de mini palms gorge walk. Tegen dat we terug zijn is de zon helemaal doorgebroken en kunnen we volop genieten van de prachtige kleuren.
Om half twaalf moeten we in de Echidna Chasm zijn, een spleet van 1m waar je tussen de gigantisch hoge rotsen wandelt. Om half twaalf valt de zon in de spleet en kan je genieten van een enorme licht show. De mevrouw van het info centrum had ons verteld waar we moesten zijn. Nog zo’n 20 andere mensen stonden ook te wachten. En de tijd ging voorbij. Uiteindelijk bleek dat ze ons de foute info had gegeven en we te ver hadden gewandeld. We hadden het hele spektakel gemist. Balen $&^&&^!
En op de weg naar de volgende bezienswaardigheid, na de zoveelste riviercrossing, begaf de LPG installatie het. Daar ging de helft van onze bereikbaarheid. Maar misschien was er in Kununurra wel een expert... even afwachten dus.
Na de lunch bezochten we de Cathedral Gorge en de mooie ronde Bungle Bungles. Zo mooi! De foto’s laten hopelijk een beetje zien van de schoonheid. Je kan de streek ook bewonderen vanuit de lucht, naar het schijnt ook heel erg de moeite waard. Maar 5 mensen op een vliegtuigje steken hier is een dure aangelegenheid. Daarom bekeken we deze prachtige plek vanop de grond. We eindigden de dag met een super zonsondergang.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Liever geen anonieme reacties, wij weten graag wie ons schrijft... Bedankt.
Anne