zondag 26 april 2009

Nieuws

Het is officieel. We blijven nog een jaartje langer hangen. Nog meer profiteren van de schoonheid en de natuur. Het kan nog net. Rune zal in september 2010, weliswaar een jaartje 'te laat', naar de middelbare school gaan in Leuven, nadat ze hier nog een maand of 5 naar Year 7 (1ste middelbaar hier) is geweest. Het bericht kwam hier ten huize iets harder aan dan gedacht. We hadden het uitgebreid met de kinderen gehad over de optie van nog een jaar langer en dat bleek geen probleem, integendeel. Maar toen we met het officiële bericht kwamen, vielen er tranen bij de meisjes. Niet voor lang, maar toch. Ze missen hun familie en vriendjes toch heel hard. Senne vond het allemaal OK.

Het voornaamste gevolg is dat, vermits Filip nu een lokaal contract heeft, hij ook de Australische verlofdagen krijgt. 20. 4 weken dus. En het zou een beetje al te gek zijn om die op te nemen in ons Belgenlandje. Een van de redenen om te blijven is toch om nog wat meer te kunnen ontdekken van Australië. We hebben dus, met enige pijn in het hart, besloten om niet naar Belgie te gaan dit jaar. Maar, we spreken uit ondervinding, een jaar VLIEGT voorbij en voor we het weten, zijn we volgend jaar aan het inpakken ;-)

Eind juni moeten we uit ons huis hier, de huizenjacht is dus weer begonnen en we zijn naarstig op zoek naar een auto. We hebben onze zinnen gezet op zo'n grote tweedehandse 4WD-jeep -met LPG-. Drukke tijden dus.

En nu hebben jullie nog een jaartje langer om ons alsnog een bezoekje te brengen.

7 opmerkingen:

  1. Een dikke proficiat, heerlijk toch. Genieten dus!! Een jaar vliegt idd.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat kunnen jullie dit jaar naar Tahiti komen dan! ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. geniet er maar van een jaar vliegt inderdaad zo voorbij. Jullie zijn altijd welkom in Melbourne :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Proficiat! Die 20 verlofdagen, da's toch wel even hard he? Vonden wij in 't begin ook aanpassen.
    Als je een paar van die dagen wil komen spenderen in Toowoomba (misschien heeft Brisbane toch een beetje aantrekkingskracht), dan zijn jullie ook hier van harte welkom natuurlijk.

    Nele in Toowoomba

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Anne,

    Geniet er maar 200% van, zo'n kans krijg je geen tweede keer!

    Uiteraard word je heel hard gemist maar wat is nu 1 jaar als je er nog minstens 40 te leven hebt;-)

    veel kusjes,
    Hélène

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Gezellig dat jullie nog een jaartje blijven! En daar de tijd inderdaad vliegt, wordt het hoog tijd voor die koffie! :-)
    X Eveline

    BeantwoordenVerwijderen
  7. he die Anne, wat zullen jullie een druk jaar krijgen, er steeds op uit om zoveel mogelijk te zien van Australie. En jullie zijn altijd al zoveel op pad.
    En dan weer terug naar huis, hier naar toe leven, dat moet ook een speciaal gevoel geven.

    Spannend allemaal!
    en succes met huizenjacht.

    groetjes Bernadette

    BeantwoordenVerwijderen

Liever geen anonieme reacties, wij weten graag wie ons schrijft... Bedankt.
Anne