woensdag 15 oktober 2008

Weekend

Wij zijn natuurlijk ook nog gaan kamperen en ik heb daar nog niets over geschreven.
Zoals gezegd waren we in Myall Lake National Park, een drietal uur rijden boven Sydney. Zaterdag regende het toen we vertrokken om 7u. Maar gaandeweg werd het een hete en fijne dag, perfect om tenten op te zetten... De familie Hoornaert gingen ook mee en tegen een uur of 12 stond heel onze tenten inboedel recht. Toch al een indrukwekkend geheel!

Het Nationaal Park ligt tussen de oceaan en een meer. De camping is mooi en verzorgd en de ecologische WC's zijn proper en verzorgd. Het meer stelde niet veel voor, nogal vies water en weinig aanlokkelijk, maar de oceaan en vooral het (rij)strand waren weer behoorlijk indrukwekkend en leeg. Vreemd, voor een topweekend, maar we hadden helemaal voor ons alleen. De kinderen gingen in het water en nadien speelden we nog wat in de duinen. Op zondag maakten we een wandeling in de buurt, met een andere Vlaamse familie uit Sydney, die toevallig op dezelfde camping logeerden en ons hadden horen praten. De wereld is klein, weeral! In de namiddag bezochten we Seal Rocks en zagen dolfijnen in de zee. een hoogtepunt. In het park en op de camping struinden dan weer ettelijke dingo's rond. Allemaal geen probleem, zolang je geen eten en afval laat rondslingeren.

Maandagmorgen was het alweer inpakken geblazen en in de namiddag maakten we nog een schitterende wandeling langs het strand van Hawk's Nest.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Liever geen anonieme reacties, wij weten graag wie ons schrijft... Bedankt.
Anne