Luna had gisteren de tafel gedekt en ik had het eten gemaakt!
Ik had verwacht dat de kinderen het niet gingen lusten. Luna en Senne hebben allebei geproefd en vonden het inderdaad toch iets te exotisch. Rune daarentegen, is tegenwoordig gelukkiger met een gerecht als het dit, dan met echte Vlaamse wortelstoemp!
Ik kan dit receptje warm aanbevelen als voor- of hoofdgerecht. Het is gezond, lekker en ook geschikt voor de vegetariërs onder jullie. Hier is het:
Morgen is het Belgisch feest en maak ik een echte Carbonnade met frietjes. En ik ga op zoek naar een lekkere Stella!
Culinaire hoogstandjes hoor! Ik geloof niet dat ik daar met mijn kinderen mee aan moet komen, linzen!!
BeantwoordenVerwijderenDag lieverds allemaal!
BeantwoordenVerwijderenOm te beginnen:nen dikke proficiat voor Rune met haar geweldige sportprestaties!
Verder kan ik niet verhelen dat het linzenrecept van Anne mij niet onbekend voorkomt uit oude Vlaamsche(!) kookboeken. Misschien ga ik het ook nog es uitproberen. Lijkt mij toch lekkerder en gezonder dan het eten op school.
Gisteren was het hier onze nationale feestdag met de gebruikelijke onderdelen zoals daar zijn: boodschap van de koning die zijn heup gebroken heeft, Te Deums allerhande, bloemenleggingen aan graven van onbekende soldaten, populaire feesten en bals en uiteraard uitbundige vuurwerken gevolgd van even uitbundige drankfestijnen. Volgende week is er het groooote zomerfeest van Viktor Verschaeren met een rist afwezigen (shame on you... maar ook on Lies, Luc en kids die op vacantie zijn in Sardinie...).
Ikzelf ben busy met een toneelproductie in het nieuwe Antwerpse Justitiepaleis. Het gaat over een pedofiliezaak waarbij de acteurs live maar ook met video te volgen zijn op scherm. Het publiek krijgt een head-phone en kan zich door het Justitiepaleis verplaatsen.Co-productie van 't Arsenaal en SKaGeN in het kader van De Zomer van Antwerpen. Alle 20 voorstellingen uitverkocht!
Dat was het weer voor deze keer. Knuffels aan iedereen en een leuke nieuwe week met bruin brood!