maandag 17 december 2007

We gaan op reis en we nemen mee...

Veel pakjes en dikke kleren!
Nog twee dagen... de kinderen hebben het eigenlijk wel moeilijk. Zenuwen, plotse huilbuien en niet kunnen slapen, naar eigen zeggen zijn ze 'gestrest'! Ocharme, wat doen we hen weer aan?
Ze zijn vooral heel nerveus over het weerzien met de familie, het gemis is dezer dagen precies veel erger. Ik ben eigenlijk heel rustig. Drie van de vijf valiezen zijn zelfs al dicht om niet meer open te maken tot zaterdagmorgen in Belgie. Eentje zit vol jassen, sjaals, mutsen en winterschoenen. Een andere is alleen gevuld met zomerspullen voor Singapore en bij onze terugkomst, 3 dagen Bangkok. En de rest zijn kleren en cadeautjes, die ook al allemaal zijn gekocht en ingepakt! Wat een organisatie.

Het was uiteraard een inpakweekend en zaterdag konden de kinderen nog enkele keren zwemmen en deden we 's avonds nog een BBQ (met veel rook, vandaar de zwembrillen), de laatste voor dit jaar. Zondag was iedereen ongeveer gek geworden van binnen zitten en gooiden we de fietsen in de auto en reden we naar Bobbin's Head voor goeie lucht. Jammer genoeg viel er na een half uur alleen maar regen uit de lucht en moesten we terugkeren.

Ook nu is het maar 21 graden en donderdag gaat het weer regenen. Hopelijk is het weer beter als we terugkomen. 't Zal dan waarschijnlijk aangenamer zijn dan de vrieskou in Belgie.
Maar voorlopig kijken we er allemaal erg naar uit om Kerst bij onze familie te vieren en gaan we dubbel en dik genieten van elkaar.

4 opmerkingen:

  1. Ik wens jullie een hele fijne vakantie en veel warmte :-)!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Inpakken en weg wezen maar. Geniet maar van jullie vakantie!!! En bijdeze wens ik jullie een Fijne feestdagen.

    http://ibloghurt.wordpress.com

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Lieve Anne en familie,
    Geniet lekker van je vakantie naar Belgie. Als jullie terug zijn in Australie gaat het mooie weer beginnen. Veel plezier, een goede reis en ik blijf jullie blog volgen natuurlijk.
    Liefs Henriette

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Liefste allemaal,

    wij zijn zo begaan met jullie,Mamy
    is zeker zo gestressed als de kindjes en zo ongeduldig om iedereen in levenden lijve terug te
    zien,ik ook hoor!Ik ben tevreden te horen dat jullie op de koude voorzien zijn,want al hebben wij dan geen regen op dit moment,wij zitten rond of onder het vriespunt.
    Wij kijken uit naar jullie komst en
    hopen dat jullie een behoorlijke vlucht hebben zonder problemen.Je
    moet inderdaad nogal rustig zijn ,
    Anne, om nu nog blogjes te schrijven.Dat hadden wij niet meer verwacht.
    Dikke kussen van ons allebei en tot
    gauw.

    Opa en Mamy

    BeantwoordenVerwijderen

Liever geen anonieme reacties, wij weten graag wie ons schrijft... Bedankt.
Anne