dinsdag 31 maart 2009

Geweldig tof weekend

Ons weekend begon wat traag en we waren pas zaterdag na de middag in Cattai National Park, zo'n 45 minuutjes Noordwest van St Ives, voor ons Belgen-weekendje. Waren van de partij: Inn en Jan, Bart en Sabine, Eva en Jurgen, Shirly en Peter en Kris met Julian. De sfeer zat er ginder al goed in, het was heerlijk weer en de kinderen waren na 3 minuten al volop aan het spelen. Een uurtje later stond onze tent recht en trokken we naar de Hawksburry River. We hadden ons bootje meegenomen en Bart had zijn kayak bij. Dat viel uiteraard nogal in goede aarde bij de kinderen. Die konden ook nog wat plonsen/zwemmen en er werd ook naar hartelust gevist. De rivier is daar niet echt voorzien om te zwemmen, er wordt op geskied en er vliegen ook geregeld waterscooters voorbij. Maar aan de aanlegsteiger ging het net, dus oef.

's Avonds was er een heus buffet met allerlei heerlijks. En een houtvuurtje is altijd leuk op een camping. Hoewel je natuurlijk continu 'gendarme' moet spelen, om 13 kinderen te behoeden van brandwonden. We brachten Earth Hour 2009 door rond het vuurtje, onder een schitterende sterrenhemel. Tot laat in de nacht werd er getetterd en gelachen, dikke ambiance! Niet nodig om te zeggen dat het 's morgens heel wat minder was ;-)

Tegen de middag was ons kamp opgebroken en reden we richting Wisemans Ferry, waar we in een leuk park naast het water de overschot van ons buffet op 5 minuten boven toverden en nog eens konden genieten van al het heerlijke eten. De kinderen sprongen nog eens in de rivier en de grote mensen bekwamen van de leuke avond. Tegen half vijf reden we dan maar naar huis, richting de zondagavond-spits en een nieuwe week. Nog aub! En bedankt iedereen! Voor meer foto's: hieronder op de kleinere foto klikken (er zitten ook foto's van Rune bij, genomen met haar eigen gekochte fototoestel)!
Weekend cattai NP

1 opmerking:

  1. Wat een weekend!Schitterend zonder
    meer met al die leuke foto's!
    Jij kent er ook wat van Ruuntje!

    Opi en Mamy(die al ter ruste is)

    BeantwoordenVerwijderen

Liever geen anonieme reacties, wij weten graag wie ons schrijft... Bedankt.
Anne