dinsdag 16 augustus 2011

Dag 48: Geraldton-The Pinnacles

Gisteren bij onze aankomst in Geraldton reden we nog naar de garage. Onze LPG-installatie was nog steeds stuk en we mochten nog langskomen. We staan er een klein uurtje terwijl de man probeert om het probleem te achterhalen. Intussen krijgt iedereen wat honger en we moeten nog slaapplaats zoeken. Uiteindelijk belanden we in een cabin even buiten de stad. We koken ons potje nog en genieten van een zacht bed.

Vanmorgen dan mag Filip terug naar de garage en na een uur of twee kunnen we weer verder: onze LPG installatie is gemaakt en met het oog op onze verre rit terug naar Sydney, zijn we oprecht opgelucht. We vertrekken rond 10u30 en lunchen in een prachtig dorpje aan de kust. Er is een Fish en Chips-kotje in Leeman en het smaakt heerlijk.
We besluiten een omweg te maken naar The Pinnacles, dit was niet voorzien in onze planning, maar we kunnen dit niet links laten liggen. En inderdaad, het blijkt een super mooi plekje te zijn. Je waant je in een maanlandschap. De kleuren, het zand, de omgeving, het is allemaal om ter mooist. We rijden door het park en moeten dan jammer genoeg weer verder...






Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Liever geen anonieme reacties, wij weten graag wie ons schrijft... Bedankt.
Anne