maandag 25 juni 2007

10 goede redenen om weer vrolijk te zijn

1. Nog een mooi hoofdje erbij:


2. Vrijdag een dag gespendeerd op de City Farm, met Senne en de andere kinderen van Kindergarten. En ja, op deze boerderij hebben ze ook een kameel! We hebben heel wat geleerd over koeien melken (en zelf gedaan!) en schapen scheren (kwisvraagje: hoeveel wordt een scheerder betaald? Hij wordt per schaap betaald en scheert ongeveer 300 schapen/dag)




3. De papegaaien voelen zich almaar meer thuis op ons terras.



4. De kinderen mochten zaterdag naar hun eerste fuif, ze werd op school georganiseerd en iedereen moest 'cool' zijn! De fuif was overigens heel goed georganiseerd: je kwam aan met je kind, tekende een papier dat hij/zij er was, de deur ging open, kind binnen en deur dicht. Niemand mocht binnen en de kinderen mochten niet buiten. Bij het afhalen moest je terug tekenen om je kind terug te krijgen. Voor de kleinsten was het van 5 tot half zeven en voor de groten van zeven tot negen. Onze kinderen vonden het leuk en hadden zelfs op het podium gedanst.




5. Rune heeft ook haar eerste Merit kaart binnen, goed gedaan, Rune!


6. Nog 4 dagen school (maandag is hier al voorbij!) en dan hebben de kindjes 2 weken vakantie. Wij pakken onze biezen voor een week en trekken Noordwaarts.

7. Het huis ziet er nog niet uit, maar vandaag kan het me niet schelen!

8. Ik ben vanmorgen in het Fitness centrum geraakt en we zullen nu proberen om dat eventjes vol te houden... hopelijk verbetert mijn conditie zienderogen!

9. Gisteren hebben we een leuke wandeling gemaakt in Lane Cove, langs de rivier. Onderweg zijn we een aantal Kookabura's tegengekomen, de 'nationale' vogel! (Hij is toch wel 25 cm groot).





10. We zijn nog altijd aan het twijfelen over Senne's tanden, maar een gesprek met een andere kinder-tandarts heeft geleerd dat dat hier de algemene gang van zaken is... vraag is dus nu of de tandarts het wel WIL doen met plaatselijke verdoving, we zullen dat morgen weten, dan gaan Filip en ik nog eens een gesprekje voeren. WORDT VERVOLGD!

P.S. Ik heb nog nooit zoveel reactie gehad op de blog als op mijn 10 grommel-puntjes!!! Doe zo voort zou ik zeggen (de reacties, hé).

1 opmerking:

  1. Mooie foto's! Wanneer mogen we eens op vakantie komen? :-)

    Annelies

    BeantwoordenVerwijderen

Liever geen anonieme reacties, wij weten graag wie ons schrijft... Bedankt.
Anne