dinsdag 13 maart 2007

Dag 4 van de verhuis




4 sterke mannen en 1 sterke vrouw bellen aan om stipt 8u.
Ze wachten samen met ons op een grote vrachtwagen om te beginnen puzzelen.
Maar eerst moeten de laatste dingen nog worden ingepakt: laatste aankopen, laatste cadeautjes en laatste ooit-eens-uitgeleend-en-nu-terug-gekregen spullen. Tegen 15u zit alles erin: 1 hele grote vrachtwagen met ons hebben en houden, maar hij is niet vol en dat was de bedoeling, we hebben ons best gedaan om veel weg te doen!


De vrachtwagen rijdt weg en we moeten eens slikken, nu kunnen we niet meer terug...
Vanavond begint ook onze logeertocht: we slapen bijna elke avond in een ander bed en de kinderen ook, hopelijk vinden ze het leuk.
De volgende dagen is een mix van opruimen, administratie, laatste afspraken, etentjes en vooral veel poetsen, we willen het huis prima in orde.

Op dinsdag krijgen de kinderen nog een feestje op school. Er is veel chips, er zijn tekeningen, cadeautjes en veel chips en drankjes. Bedankt aan iedereen van de Gobbel voor de leuke tijd!


Dinsdagavond zeggen we dag tegen de buren, en tegen Loveld 6, we hebben er graag gewoond, we waren klein behuisd, maar onze kinderen hebben de tijd van hun leven beleefd en het was er rustig wonen...
We gaan slapen met een vreemd gevoel: we hebben ons huis achtergelaten, we zijn voor de ‘laatste’ keer gaan eten met onze ouders en morgen gaan we weg, ik besef het nog altijd niet...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Liever geen anonieme reacties, wij weten graag wie ons schrijft... Bedankt.
Anne