dinsdag 13 maart 2007

In Singapore

Eindelijk zijn we in Singapore en ik ben blij dat ik uit het vliegtuig mag. Wat een moeder lijden kan... We komen aan de bagageband en patat!, geen bagage voor de familie Vanbeylen, die staat nog in Brussel! Er volgt een uur administratieve rompslomp en valiezen beschrijven.
We vinden een grote taxi die ons naar het hotel zal voeren De kinderen zijn blij want er is een video en Tom en Jerry zijn interessanter dan de prachtige boulevards van Singapore.



We krijgen onze kamers, gaan iets eten, maken nog een wandeling langs de mooie straten en eten nog een ijsje. Het is middernacht plaatselijke tijd en 32 graden. Rond twee uur vallen de kinderen in slaap.



De volgende morgen moeten we om 10u al uit de kamer. We trekken naar de dichtsbijzijnde mall en kopen voor iedereen een nieuwe outfit: sandalen, short en T-shirt en een zwempak.
Mijn valies, speciaal gepakt met kleren voor Singapore, staat nog in België, vandaar...



Daarna trekken we opnieuw naar het hotel en springen in het dak-zwembad op de 23ste verdieping. Het is waarlijk een aparte ervaring, en de kinderen genieten met volle teugen.
We nemen een uitgebreide plaatselijk lunch tot ons (gamba’s en krab) en trekken daarna terug naar het hotel voor een tweede zwembeurt.




Om 20u plaatselijke tijd (13u Belgische tijd, maar is het nu donderdag of vrijdag?) vertrekt de vlucht naar Sydney. We geraken zonder problemen door de controles, enkel mijn nagelschaartje, dat in mijn handbagage zat, wordt ontdekt en in beslag genomen. Onze bagage zal samen met ons in Sydney aankomen.
De kinderen zijn heel rustig en we hebben geweldige plaatsen op het vliegtuig: de twee laatste rijen in de middenbeuk. Senne kan nu alleen maar Filip lastigvallen :-). Hij is merkelijk kalm en beweegt gedurende 6 uur bijna niet, het laatste uur krijgen we nog iets te eten (Overigens, het eten op British Airways :-(...).



De kindjes zijn al bij al super reizigers, overal met hun trolleys op stap, geen ruzie, ze deden echt hoofden draaien, dikke pluim en dikke kus voor hen alle drie!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Liever geen anonieme reacties, wij weten graag wie ons schrijft... Bedankt.
Anne