donderdag 1 maart 2007

De Grote Inpak




De grote mannen zijn gearriveerd!
Het waren er dinsdagmorgen 6, en wij serieus in de patatten, zo'n inpakgeweld :-)
De eerste dag werd alles ingepakt wat opgeslagen wordt. Dinsdagavond was het hier dus al een enorme ravage. Nog even 'rustig' verder doen, we lagen om 1 uur in bed.
Filip was heel ongelukkig dat zijn grootste fles (lege) wijn moest gaan...



Op woensdag waren ze nog met drie, dat was al iets relaxer.
Maar op woensdagavond moesten we valiezen pakken: 1 voor een week in België, 1 voor een dag in Singapore en nog 5 andere voor de komende 6 weken in Australië.
Dan nog een scheiding voor de aircargo (vooral speelgoed) en opletten dat er geen belangrijke papieren werden ingepakt.
We lagen om 3u30 in bed...



Op donderdag zijn ze nog met twee. Tegen 16u zal er nog 1 zetel en 1 tv oningepakt staan en wat gerief dat we niet mogen meenemen (voedsel en spuitbussen allerhande) en natuurlijk een lading poetsgerief voor de GROTE KUIS!
Intussen gaan de kindjes naar school maar zijn ze toch een beetje in de war, alles is nu echt wel ingepakt en slapen tussen dozen is voor hen toch niet alledaags, zelfs niet bij ons!
En tussen al het gewoel door hebben Rune en Astrid weer een blitsoptreden gegeven op Studio Brussel (bij Peter Vande Veire nota bene). Dat was ook een serieuze hit!


Morgen komt de grote vrachtwagen, met een grote oplegger, waarin alles mooi wordt gepuzzeld, klaar voor eerst de douane in België en dan de boot op.
Op 13 maart vertrekken onze spullen en ze komen aan op 13 april.
Dat zal het grote moment zijn, wat dan moet alles door de Australische inspectie, en die mannen lachen er niet mee!
Alles moet haarfijn aangegeven zijn en modder en alles wat leeft, haar heeft en hout is, is voor hen 'gevaarlijk'. Dus we hebben alles piekfijn gepoetst en opgeblonken.
Ik ben benieuwd.
Ik wil hierbij ook iedereen bedanken voor de aanwezigheid op onze drink, de lieve wensen en de bijdrage aan de trampoline. Wij hebben ervan genoten, de kinderen ook en het doet toch altijd deugd om te zien wat een leuke vrienden en familie wij hebben!

Tot gauw.
Anne

1 opmerking:

  1. StuBru is dan ook een vetgeile zender en die kan je ook online beuisteren in Australië! ;-)

    BeantwoordenVerwijderen

Liever geen anonieme reacties, wij weten graag wie ons schrijft... Bedankt.
Anne