vrijdag 1 februari 2008

Eerste week voorbij

Intussen zijn de kinderen al drie volle dagen naar school gegaan en weten ze sinds gisteren namiddag 13u30 (!) wie hun juffen zijn en naar welke klas ze moeten 's morgens. En het valt voor alle drie heel goed mee (ik ook heel content). Vooral voor Senne, want die heeft Luna's juf van vorig jaar, 1 uit duizend. Luna heeft een nieuwe en Rune zogezegd de 'beste ever'. De juffen en kinderen worden hier elk jaar helemaal door elkaar geklutst, zodat Senne's juf van vorig jaar (Kindergarten) dit jaar in het 4de leerjaar staat en zoals gezegd, die van Luna nu in Year 1 lesgeeft. Maar enkele klasgenootjes van vorig jaar zijn meeverhuisd met de kinderen, dus dat wordt weer een hele ontdekkingstocht naar nieuwe gezichten. Goed dat alles zo meevalt, maakt het allemaal weer veel gemakkelijker!
We hebben overigens enkele dagen prachtig weer gehad, maar gisterenavond is er weer een serieus onweer losgebarsten, met (bij ons garage-) overstromingen, veel schade en electriciteit-uitvallingen tot gevolg. De komende week zal het zo blijven: regen en 25 graden... ik ga er nog aan wennen, sebiet!
En nu ... weekend! Niets doen, wat opruimen en verder niets doen... heerlijk!
Ook aan jullie: prettig weekend!

2 opmerkingen:

  1. We hebben genoten van je Belgische winter foto's, en nu weer genieten van de zomer.
    veel groetjes van over de plas
    Greet en co

    BeantwoordenVerwijderen
  2. zo had Luc in Maleisie een soort draadtang (normaal heel duur)gekocht,van zijn eigen geld voor alle nieuw aan te leggen apparatuur, internetsnoeren ed, . Zonder punt, maar ook hier, lijst erbij, nee inleveren....., tja ook even vergeten dat die in de handbagage zat....Ik zag zijn gezicht betrekken, zo zielig!
    Gelukkig kwam het bij jullie nog goed!
    liefs Henriette

    BeantwoordenVerwijderen

Liever geen anonieme reacties, wij weten graag wie ons schrijft... Bedankt.
Anne