vrijdag 7 maart 2008

A boys party

Vermits het hier blijkbaar de gewoonte is om alle kinderen van de klas uit te nodigen (inderdaad, maar dan meestal in een bowling-alley of in een speeltuin of zoiets, aan 20 dollar per kind !!!), en ik dat absoluut niet zag zitten, hadden we een compromis gesloten (Senne en ik) en alle 14 jongens van de klas uitgenodigd. Testosteron in overvloed dus, 9 bezoekers hadden we.

Wel, dames en heren, dat is wreed goed meegevallen! Die jongens maken geen ruzie, spelen al schoon samen, kunnen ook goed zwemmen en hebben goede manieren. Tof, echt waar. Ze hebben gezwommen, wat natuurlijk heel leuk is, want een Belgische verjaardag is binnen en dat is toch iets anders... De trampoline was populair en de speelkamer, maar de piniata was het leukst, tegen een ding slaan met alle kracht en na een tijdje valt daar vanalles uit... Op het eind hebben ze hotdogs binnengespeeld alsof ze al 3 dagen niet meer hadden gegeten. Fijne dag, voorwaar! Ze zullen wel gedacht hebben dat het maar een saaie bedoening was, want ik heb ze bewust niet te veel suiker voorgeschoteld en niets met kleurstoffen. Gezond, met fruitspiezen (die niet op waren :-)! En ze waren nog altijd kalm en rustig bij het vertrek! Geslaagd dus!

1 opmerking:

  1. Voor zo'n feestje alleen al zou ik naar Australië emigreren.
    Toen Zoonlief vijf werd kregen wij een vijftal jongens en een meisje over de vloer en hoewel ik allerlei spelletjes en verhaaltjes e.d. voorzien had werd het toch een grote chaos. De kinderen luisterden gewoon niet en wilden voortdurend hun eigen zin doen. We bleven achteraf met een kater achter.

    BeantwoordenVerwijderen

Liever geen anonieme reacties, wij weten graag wie ons schrijft... Bedankt.
Anne