vrijdag 10 augustus 2007

Sjotten



Ik had het gevonden: enkele jongens van Senne's klas gaan op donderdag van 4 tot 5 voetballen op wandelafstand van ons huis. Dus wij daar naartoe. Senne vond het super, geweldig en hij maar crossen! En hij doet het niet slecht, al zeg ik het zelf (alléz, de trainer zegt het ook). Probleem: het seizoen is gedaan! Voetbal is een wintersport, dus binnen een week of twee is het afgelopen.
Ik heb hem dan maar meteen ingeschreven voor een zomersport: teeball, dat is eigenlijk baseball, maar de bal ligt op een paaltje, zodat de kinderen hem beter kunnen raken met hun bat. De bal raken als iemand naar je gooit, is nog te moeilijk voor kleine kinderen. Ik ben benieuwd of hij dit ook zo leuk gaat vinden als voetballen. Op school krijgen ze tijdens de sportdag op woensdag Australian Football (zie blogpost van 30 juli) en dat blijkt ook nogal in de smaak te vallen.
Luna gaat tennissen. Enig minpunt: de les wordt gegeven op maandagmorgen van 7u45 tot 8u45! En vermits de school 10 minuten later begint, sporten al die kindertjes in hun uniformke! Nu vinden we dat erg, maar misschien niet meer als het in de namiddag 30 graden is...
En Rune weet het niet. Ik wil dat ze gaat dansen, dat ze drama doet op school, dat ze gaat netballen, maar zij wil gaan turnen! We zijn er nog niet uit. Maar intussen heeft ze zich wel gekwalificeerd om de school te vertegenwoordigen tijdens een interscolaire atletiek meeting: zij moet voor de 10-jarigen gaan verspringen (ze sprong 2m84!). Ze had ook het hoogst gesprongen, maar dat vond ze niet zo leuk en dus heeft ze zichzelf maar van de lijst geschrapt!
Soms he...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Liever geen anonieme reacties, wij weten graag wie ons schrijft... Bedankt.
Anne