maandag 22 oktober 2007

Tahiti meets Australia

Leve blogland!

Enkele weken geleden kregen we een mailtje van Kristel en Jan, die in Tahiti wonen. Ik volg hun blog al een tijdje en zij de onze. Jan is piloot bij Air Tahiti Nui en vliegt soms op Sydney. Kristel kon deze keer eens meekomen en zodoende moesten we elkaar eens ontmoeten. Zij kwamen voor een gezellig dinertje. Het werd een super leuke avond. Ervaringen werden uitgewisseld, er werd een goeie beet gelachen en weerom was het grappig om elkaar hier te ontmoeten, op 15000 km van 'huis'. Want zij woonden vroeger in Tienen en wij in Pellenberg, zo'n 10 km van elkaar...

Hopelijk zien we elkaar terug in januari, voor het concert van The Police dat ze, door de stemproblemen van onze vriend Sting, hebben gemist in Brussel.

Dom van mij, in the heat of cooking ben ik vergeten een foto te nemen! Gelukkig staat er een mooie (door Rune gemaakt) te blinken op de weblog van Jan en Kristel (waarvoor overigens dank!)

2 opmerkingen:

  1. Kijk eens wat blogwereld niet allemaal met je doet, gewoon in contact komen in het echt met andere bloggers.Blogwereld doet wondere.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het was een zeer gezellige aangename avond waarvoor nog eens dank u!

    BeantwoordenVerwijderen

Liever geen anonieme reacties, wij weten graag wie ons schrijft... Bedankt.
Anne