dinsdag 2 oktober 2007

Vrijdag

Na 11 weken school was het hoog tijd voor vakantie. 2 Weken hebben onze kinderen nu vrij en op 16 oktober begint term 4, tot eind december.
Vorige vrijdag was een broeierig hete dag en sportdag voor de jongste klassen. Ze speelden spelletjes en estafettes, maar de races waren het hoogtepunt. Per jaar moesten de jongens en meisjes 50 meter lopen. Om ter eerst. En de mama's en papa's stonden klaar met het fototoestel. Velen hadden ook de rest van hun kroost meegebracht en hun picknick met alle toebehoren. Enkel de mobiele BBQ's ontbraken :-) Grappig zicht, eigenlijk, maar natuurlijk wel fijn voor de kinderen, die extra hun best deden. De school heeft een groot grasplein waar balsporten op worden beoefend en deze werd omgetoverd tot looppiste. Luna werd 5de in haar reeks, een mooi resultaat.

Senne was derde in zijn reeks en mocht naar de finale. En won die! Iedereen fier natuurlijk! 't Is altijd een snelle jongen geweest... Maar hij is snel geboren, eigenlijk konden we dit verwachten.

Intussen speelde Rune basket op de tennisterreinen van de school.

En als Senne moet wachten, doet hij dit:

's Avonds gingen we de vakantie goed inzetten. Met een filmke in de stad. We namen de bus, de trein en de voeten en ontmoetten Filip in hartje Sydney. Nog steeds heet, enorm veel volk, een echt Zuiders sfeertje hing daar.

We keken naar Ratatouille, echt een super leuke film. Daarna nog even bij onze favoriete Japanner binnen voor Sashimi en dan naar huis. Geslaagd weekend-vakantie-begin.

1 opmerking:

Liever geen anonieme reacties, wij weten graag wie ons schrijft... Bedankt.
Anne