dinsdag 2 oktober 2007

Zaterdag

Na bijna 7 maanden Australië werd het tijd voor een groter feestje. En Filip moest de BBQ uittesten op een groter publiek. Vermits de Australiërs tot nu tot geen interesse tonen, werd het een op en top Vlaams feestje. Inn en Jan en hun 3 kindjes, Katrin en Richard met 2 kids, Maaike en Jorn en hun dochtertje, Marijke en Werner en hun zoon, Dominique en zoon Christophe en Cathy en Frank met hun 2 kindjes waren van de partij. Ook Dorine, die enkele dagen geleden in Sydney aankwam en al fietsend Australië, Nieuw-Zeeland en Tasmanië wil gaan ontdekken, was meegekomen. We zijn benieuwd naar haar avonturen. Van een heel andere orde, dan die van ons, waarschijnlijk :-).
Het bleek voorwaar een geslaagd experiment: mensen waar het super mee klikt, lekker eten (bedankt iedereen!) en een goed pintje/glaasje wijn. Meer moet dat niet zijn voor mij...
Reminder voor diegenen die al een beetje troebel zicht hadden: we gaan samen kamperen, het laatste weekend van januari :-)
En het huis en de BBQ hebben bewezen dat grotere feestjes hier best kunnen. Nu nog wachten tot het zwembad warm genoeg is en dan geven we een pool-party!

2 opmerkingen:

Liever geen anonieme reacties, wij weten graag wie ons schrijft... Bedankt.
Anne