woensdag 12 september 2007

De lente hangt in de lucht

Het wordt merkelijk warmer, vandaag 20 graden, morgen en overmorgen 23 graden. Het ruikt buiten ook heerlijk naar bloesems, de lente hangt letterlijk in de lucht! Ik word er warempel vrolijk van!
Vorig weekend hebben we een BBQ gekocht. We gaan nog niet voor de outdoor kitchens die hier zo populair zijn, voorlopig houden we het bij een houtskool model. Er is maar 1 probleem: houtskool zoals bij ons, is voorlopig niet te vinden, alleen ronde blokjes die in benzine werden gedrenkt. En dat is natuurlijk niet echt, dus blijven we nog even verder zoeken. Misschien kunnen onze Australische lezers hier helpen?

Ik heb gemerkt dat het in België nu echt doorgebroken is, en ook wij moesten meedoen:
De CROCS!
Er zijn heel veel leuke designs, Rune ging voor een stoerdere versie en Senne voelt zich nu echt een 'bad boy' :-)

4 opmerkingen:

  1. Wij hebben een gasmodel BBQ, maar ik weet dat ze hier bij K-Mart ook houtskool verkopen. Vermoedelijk dus ook bij jullie in Sydney. Enjoy the lamb chops!
    Groeten

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wij kopen hier (Perth) de houtskool gewoon in de supermarkt of bij de Bunnings, gewoon hetzelfde spul als in Nederland.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. wij zijn ook echte 'crocs' fans lekker van het water in het gras en ze drogen aan je voeten. Waar is de tijd dat we houten klompjes droegen.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wow dat zijn mooie modelletjes zeg;-) Waar kan je die vinden? Dan kan ik volgende keer als we in Sydney zijn er kopen voor de kinderen....;-)

    BeantwoordenVerwijderen

Liever geen anonieme reacties, wij weten graag wie ons schrijft... Bedankt.
Anne