maandag 17 september 2007

FEEST 2

Het tweede deel van het feest begon al om 10u. Het beloofde een geweldig mooie dag te worden. 6 Meisjes kwamen druppelsgewijs binnen. We speelden eerst een open-de-cadeautjes-spelletje, wat de girls fantastisch vonden, want op feestjes hier worden de cadeautjes pas nadien, in intieme kring opengemaakt.



Daarna wilde Rune de piñata doen. Dat is blijkbaar ook een standaard-iets op party's en Rune herinnerde zich dat nog van haar 4-jaar feestje in de USA. Het mocht dus niet ontbreken. Veel gemep, geklop en geroep en met een beetje handenwerk begaf het (op vraag van Rune) leuke! ding uiteindelijk toch. De girls hadden echter hun sterkste spieren laten werken en de helft van de lolly's was in gruzelementen geklopt... Maar er werd broederlijk gedeeld en iedereen was gelukkig (hoop ik).



Na spelletjes, tijd voor hotdog/macaroni-lunch.



Nadien sloeg de verveling wat toe, maar daar had mama Anne iets op gevonden. Ik had ze een klein scenario gegeven en ze moesten op een uurtje een gekostumeerd toneeltje in elkaar steken. Het verhaaltje ging als volgt: Girls & boys. Girls don't like boys. Boys need to impress girls. In the end: girls like boys. Het resultaat was voortreffelijk. Ik zet hier enkele foto's op de blog. Blijkbaar is mijn filmpje te groot, het wil weer niet lukken om het op de blog te plaatsen.

Na de taart kwamen de mama's hun dochters ophalen en die mochten ook nog eens genieten van het spektakel. Het was intussen 15u en nèt niet teveel voor Korneel...

1 opmerking:

  1. Je hebt het heeeeel lang volgehouden. De feestjes duren hier meestal maar zo'n 2 uur!

    BeantwoordenVerwijderen

Liever geen anonieme reacties, wij weten graag wie ons schrijft... Bedankt.
Anne