maandag 24 september 2007

Weekend-weetjes

Er zijn van die weekends waarin er geen noemenswaardige dingen gebeuren. En toch voel ik op maandag de behoefte om IETS te schrijven, om al mijn blog-abonnees niet te verwaarlozen. Een beetje zoals een zomer-krant, daar staat ook niets in... maar ze moet verschijnen.
Dus: zaterdag niets noemenswaardigs gebeurd, buiten de tweede BBQ-poging, die al aardig in de buurt kwam van 'een lekkere BBQ-maaltijd'.
Zondag: bijna heel de dag gespendeerd aan 'lopen in de mall', op zoek naar nieuwe kledingstukken voor hubbie. Verder niets noemenswaardig gebeurd, buiten les 9 met Evy, een heerlijk video-gesprek met moeke en opa en de derde BBQ-poging, die echt wel geslaagd was. Onze bezoekers van volgende zaterdag mogen op hun twee oren slapen en moeten hun picknick mand niet meebrengen...

1 opmerking:

  1. Les 9 met Evy, noem het maar niks! Ik moet een voorbeeld aan je nemen... Heb in de afgelopen 3 weken door vakantie (zwak excuus!) maar 2x mijn loopsloefkes aangetrokken, dusseuh, best een goei weekend geweest dus voor jou!

    BeantwoordenVerwijderen

Liever geen anonieme reacties, wij weten graag wie ons schrijft... Bedankt.
Anne